• D

  • D

  • D

  • D

  • D

  • D

Vi-andan

Vi-andan
Vi är bara människor på Folkessons Snickeri och det är vår största tillgång. Vi finns här för att genom vår kunskap och vårt kunnande förverkliga våra kunders önskemål, våra kunders drömmar. I vår Vi-anda har vi försökt att beskriva vår filosofi.

Vi lyssnar
Du som kund är expert på vad just du vill ha. Därför är det goda samtalet tillsammans med dig viktigt. Där får vi möjligheten att lyssna på dina krav, önskemål och visioner. Det utgör sedan grunden för vårt arbete, från offert via utförande till slutgiltig leverans.

Vi brinner
Vår passion är trä. Att arbeta med trä är en ständig utmaning. Ett levande material som med rätt kunskap kan användas till det mesta. Vi utbildar oss fortlöpande för att alltid kunna ge våra kunder de bästa lösningarna, i trä.

Vi vill
Vi vill väl. Vi på Folkessons Snickeri vill bli omtyckta. Vi tror att vi lyckats med det genom att vi bryr oss om. Vi bryr oss om varandra. Vi bryr oss om miljön och vår omgivning.

Vi kan
Vi kan den gamla hantverkstraditionen. Den är viktig för oss och vi för de vidare. Men vi sitter också inne med de senaste kunskaperna och den nya tekniken.

Vi tillsammans
Vi gillar samarbete. Vi genomför våra uppdrag tillsammans med dig som kund. Vi utför också arbeten tillsammans med andra yrkesskickliga kvinnor och män i andra branscher.

Vi igen
Vi möts igen. Nöjda kunder kommer tillbaka. Våra kunder kommer tillbaka. Många av våra kunder har varit med oss ända sedan starten. Därför strävare vi alltid efter att du som kund hos Folkessons Snickeri ska vara mer än nöjd. Vår framgång som företag bygger helt och hållet på att vi alltid gör vårt bästa.

VÄLKOMMEN

Folkessons Snickeri är ett modernt finsnickeri med gedigen hantverkskunskap och de senaste tekniska lösningarna.

Vi har i över 20 år tillsammans med våra kunder arbetet med form, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller.

Vi arbetar både gentemot privatpersoner och företag. Kök, badrum, trappor och inredningar är de vanligaste uppdragen. Men vi är också riggade för ren legoproduktion. Då och då används vi också för prototypframtagning.

KARTA

KONTAKTUPPGIFTER

Folkessons Snickeri AB

Telefon 0142-260 30

Mobil Per-Anders 0708-88 56 55

info@folkessonssnickeri.se

Adress Stenkulla, Sya 595 96 Mjölby

HITTA OSS

Stenkulla, Sya 595 96 Mjölby

KONTAKTA OSS

0142-260 30 eller 0708-88 56 55