• D

  • D

  • D

  • D

  • D

  • D

Folkessons Snickeri AB

Under & Underleverantör
Vi skapar under tillsammans med våra kunder. Ibland som ren
underleverantör men oftast som ytterst ansvarig för att under ska ske. 

Snabbfakta
Folkessons Snickeri  är ett modernt finsnickeri som kombinerar gedigen hantverkskunskap med de senaste tekniska lösningarna. Vi har i över 20 år tillsammans med våra kunder arbetet med form, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller. 

Vi må vara ett finsnickeri men vi åtar oss de flesta träarbeten. Vi arbetar med uppdrag både för dig som privatperson och företag. Kök, badrum, trappor och inredningar är de vanligaste uppdragen. Men vi är också riggade för ren legoproduktion. Då och då används vi också för prototypframtagning

Företaget
Precis lika beroende som trä är av sina rötter är vårt företag av sin grund. När Per-Anders Folkesson startade Folkessons Snickeri 1992 gjorde han det med en vilja att göra skillnad i en bransch där traditionen många gånger hindrade införandet av ny teknik.  Per-Anders var fullt besluten på att ändra på det synsättet.

Idag är Folkessons Snickeri ett högteknologiskt snickeri där de senaste CAD-CAM-maskinerna går hand i hand med tradition och yrkesskicklighet. Då var han ensam, idag består Folkessons Snickeri av nio medarbetare som alla är besjälade av idén att leverera kundnytta varje dag. Dessutom i hjärtat av den östgötska landsbygden – mitt i traditionen.

Under mer än tjugo år har Folkessons Snickeri målmedvetet arbetet med ledorden kunskap, kvalitet, medvetenhet och service och idag är företaget en naturlig samarbetspartner och leverantör både på konsument- och företagsmarknaden. Med kvalitet och service har Folkessons Snickeri gjort sig till ett välkänt namn på privatmarknaden oavsett om det gäller kök, badrum, trappor eller hela inredningar. Folkessons Snickeri utgör också ett konkurrenskraftigt alternativ för företagsmarknaden när det gäller alltifrån legoproduktion till kundanpassade uppdrag.

Under åren har också utmaningen varit en viktig del av utvecklingen. Att komma fram till lösningen som kanske andra redan har gått bet på. Att arbeta lösningsorienterat och kombinera teknik, tradition och uppfinningsrikedom för att hjälpa kunden och kunna presentera en innovativ och fungerande lösning är absolut en av drivkrafterna för företagets medarbetare. Vi på Folkessons Snickeri sätter en ära i att lösa våra kunders behov. Nästa gång du besöker oss, påminn oss om att berätta om hur vi öste uppdraget med ”Den åttadelade apelsinen”. Vi berättar gärna, över en kopp kaffe. Välkommen!

 

VÄLKOMMEN

Folkessons Snickeri är ett modernt finsnickeri med gedigen hantverkskunskap och de senaste tekniska lösningarna.

Vi har i över 20 år tillsammans med våra kunder arbetet med form, kvalitet och känsla för att skapa interiörer och exteriörer som håller.

Vi arbetar både gentemot privatpersoner och företag. Kök, badrum, trappor och inredningar är de vanligaste uppdragen. Men vi är också riggade för ren legoproduktion. Då och då används vi också för prototypframtagning.

KARTA

KONTAKTUPPGIFTER

Folkessons Snickeri AB

Telefon 0142-260 30

Mobil Per-Anders 0708-88 56 55

info@folkessonssnickeri.se

Adress Stenkulla, Sya 595 96 Mjölby

HITTA OSS

Stenkulla, Sya 595 96 Mjölby

KONTAKTA OSS

0142-260 30 eller 0708-88 56 55